070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Elephant House

Het Elephant House is een exclusief hotel gelegen in de vallei van de Zondag's Rivier, naast de ingang van Addo National Park. Na een warme dag in de bush kunt u op de veranda's van de lodge nagenieten in weelderige stoelen met een glas wijn of kiezen voor een verkoelende duik in het zwembad. In Addo Park is een grote concentratie van olifanten zodat uw kans om er een te zien wel heel groot is. Naast de overige leden van de Big Five ziet u er Kudu's, rood hartebeest, zebra's, kleinere antilopen en meer dan 165 vogelsoorten. Een zeer bijzonder dier is de vleugelloze mestkever die vrijwel alleen hier voorkomt. De stranden van Cape St Francis liggen op anderhalf uur rijden.

Faciliteiten
Twee keer per dag vertrekt van Elephant House een 3,5 uur durende game drive onder leiding van de eigen gids door het Nationaal Park, in een open landcruiser. Er zijn daarnaast diverse andere mogelijkheden voor safari's, zoals een bijzondere 'Tooth and Claw' safari naar Schotia Private Game Reserve, waar je op spectaculaire wijze naar leeuwen kunt kijken. Na terugkomst kunt u relaxen bij het zwembad.

Kamers
Elephant House biedt acht luxe geschakelde kamers, allemaal met een eigen zeer sfeervol ingericht veranda's met luxe sofa's. Daarnaast zijn er vrijstaande cottages met een privé terras en een gezamenlijk zwembad. Ook als u in een van de cottages verblijft kunt u in het restaurant dineren.

Bel of mail mij terug