070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Eikendal Lodge

Eikendal Lodge ligt aan de voet van de Helderberg te midden van de wijngaarden van Stellenbosch. Eikendal is behalve een zeer vriendelijke en relaxte accommodatie waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat, ook een wine estate met eigen wijngaarden.Proeven dus! Het restaurant, Cucina di Giovanni, bevindt zich bij de weg op ca 10 aangename minuten lopen van het hoofdgebouw van de lodge. Bij de lodge zelf kunt u 's avonds op het gezellige terras - waar 's morgens het ontbijt en tussen de middag de lunch wordt geserveerd - een eevoudige maaltijd bestellen zoals een salade. De staf reserveert graag een restaurant voor u in Stellenbosch (20 minuten).

Faciliteiten
Restaurant,ontbijtterras/restaurant, zwembad, tuin, fietsen,wijnproeverijen, wandelen door de wijngaarden, lunchpakketservice, gratis WiFi,parkeren op eigen terrein. De golbanen Klein Zalze en Stellenbosch liggen p ca 10 minuten rijden.

Kamers
Er zijn diverse categorieën, elke kamer heeft twin bedden, privé terras met uitzicht over de wijngaard, u ruikte bij wijze va spreken de wijn. Moderne badkamer met bad/douche en luxe toiletartikelen, airconditioning, satelliet TV, koffie- en theefaciliteiten, minibar, kluisje.

Bel of mail mij terug