070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Dusk to Dawn

Dusk to Dawn is een country guesthouse op het platteland, ondergebracht in een voormalige boerderij in een rustige omgeving op 35 km van Piet Retief. Het ligt handig op de route van de kust in het oosten van Zuid-Afrika naar Kruger of naarJohannesburg. De eigenaren, Johann en Gudrun Engelbrecht hebben van hun huis een prachtige B&B gemaakt. Johann stamt af van een Duitse familie die zich hier al in 1870 vestigde. 'Thuis' wordt nog steeds Duits gesproken.Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn hier zo'n beetje uitgevonden.

faciliteiten
Speciaal voor Dusk and Dawn worden wekelijkse diverse kant-en-klare gerechten bereid, zowel hoofdgerecht, voor- als nagerecht, die u in de delicatessenwinkel verkrijgbaar zijn. Hier zijn ook verse producten te koop, waarmee u in uw keukenhoek gerechten kunt bereiden. U kunt de maaltijden desgewenst in de Garden Room met uitzicht op de tuin en het zwembad eten. Ook kunnen picknickmanden worden besteld waarmee u een rustig plekje in de tuin kunt zoeken. Een uitgebreid  Engels ontbijt wordt geserveerd in het ontbijtrestaurant of op de veranda. Verder is er een zwembad.

Kamers
Er zijn diverse kamers, een cottage en een ruim appartement beschikbaar voor de gasten. De kamers of huisjes hebben allemaal een andere naam, zijn ook anders ingericht maar wel ruim en comfortabel. Ze hebben twin of dubbele bedden, de meeste badkamers hebben een bad en douche. De keukenhoek heeft een koelkast,magnetron en elektrische waterkoker. De kamers hebben airco.

Bel of mail mij terug