070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Cavern Drakensberg & Resort – Drakensberg

Cavern Drakensberg Resort & Spa is een mooi gelegen lodge aan de voet van het Drakensberg gebergte op de rand van Lesotho. The Cavern ligt niet ver van Royal Natal Nationaal Park en het Amfitheater. Dit is een werelderfgoed site. De naam komt van de Cannibal Cavern een 200 meter brede en 60 meter diepe 'overhang' vlakbij het hotel. De bouw en inrichting is volledig in lijn met de omgeving. Het hotel, al jaren eigendom van dezelfde familie, richt zich nadrukkelijk op service en persoonlijk contact met de gasten. In het restaurant worden goede en 'mooi' gerechten geserveerd.

Faciliteiten
Restaurant, terras, lounge, Forest Spa - op een rustige plek in het bos gelegen. Er worden dagelijks wandelingen met een gids georganiseren, u kunt in de buurt mountain-biken, fietsen een niet ver weg ligt een mooie 9 holes golfbaan.

Kamerrs
Vanaf de ruime en sfeervolle kamers heeft u vanaf u eigen terras prachtig uitzicht over de omliggende dalen. Kamers hebben airconditioning en koffie- en thee facilioteiten. De kamers hebben bad en/of douche.

Bel of mail mij terug