070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Buffelsdrift Game Lodge

Bij Buffelsdrift Game Lodge, bij Oudtshoorn, heeft u een unieke bush-ervaring. U slaapt in luxe tenten, met de Swartberg Mountains op de achtergrond en een meertje op de voorgrond waar ook groot wild naar toe komt om te drinken. Nergens in Klein Karoo kom je dichter bij het wild, zoals olifanten, buffels, neushoorns, nijlpaarden en giraffen. Oudtshoorn is de toeristische hoofdstad van de Klein Karoo. Hier vandaan maak je diverse indrukwekkende tochten, onder meer door de Swartberg Mountains. Ook al weer zo'n mooie plek in Zuid-Afrika.

Faciliteiten
Buffelsdrift biedt diverse soorten safari's, met de open jeep maar ook te paard. Tijdens de twee uur durend Bush Safari rijden de rangers u in een open wagen naar de plekken waar u de meeste kans heeft op het zien van wild, maar ook vertellen ze onderweg alles over de bijzondere vegetatie en de vele vogels. Ook is er een Elephant Feeding safari - u kunt ze aanraken en misschien zelfs op de rug zitten - en een wandeltocht door het park. Op het park is een uitstekend restaurant waar u kunt genieten van ontbijt, lunch en diners. Vanaf het terras kijkt tijdens zonsondergang u uit over het meertje met een grote kans op het spotten van wild. Buffelsdrift heeft ook een zwembad.

Kamers
Er staan 25 comfortabele tenten ter beschikking van de gasten, met eigen faciliteiten en terras en verder negen extra luxe tenten pal aan het water. Alle kamers kamers hebben comfortabele kingsize of twin beds, en suite badkamer en een afgeschutte buitendouche.

Bel of mail mij terug