070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Amakoshi Private Game Reserve – Magudu

Aanhakend bij het feit dat het zich in het voormalige koninkrijk van de Zulu's bevindt, presenteert Amakoshi Safari Lodge zich graag als 'Koninklijk'. Het geeft daarmee wel de standaard aan die wordt nagestreefd qua service en culinaire genoegens maar zeker ook qua game drives. De chalets zijn prachtig, de game drives extreem rustig (want er zijn hier geen andere lodges), met niet meer dan slechts zes mensen in de open safariwagen. Het is Big Five gebied, maar vooral ook landschappelijk indrukwekkend mooi, met een mix van savanna, bergen en wetlands. De chalets, met grote mate van privacy,  kijken uit op de rivier

Faciliteiten
Restaurant, zwembad, bar, terras, boma (open lucht restaurant), twee game drives per dag, wandelsafari's, alle maaltijden inbegrepen, wellness faciliteiten.

Kamers
Zeer luxe en in traditionele Zulu stijl ingerichte chalets met zicht op de rivier, een ruim terras, luxe bedden, air conditioning, luxe badkamer met twee-persoonsbad en aparte douche, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Er is een honeymoonsuite.

 

Bel of mail mij terug