070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Aaldering Lodges – Stellenbosch

Aaldering Lodges, onderdeel van de gelijknaminge wijnboerderij en eigendom van een Nederlandse familie, is een luxe en zeer rustig gelegen landelijke accommodatie, op slechts 8 km van Stellenbosch. Uiteraard kunt u hier – onder leiding van de wijnmaker – wijn proeven maar u vindt ook een paar flessen om te proberen op uw kamer en op uw terras, bij de ondergaande zon. Vanaf uw eigen terras kijkt u uit over de groene wijnvelden. De kamers zijn groot (65 m2), zeer sfeervol en karakteristiek ingericht, passend bij de aard van de winefarm. De manager van de Aaldering Lodges, Jacqueline Aaldering, helpt u graag bij het reserveren bij één van de vele toprestaurants in deze omgeving.

Faciliteiten
Ontbijt restaurant, zwembad, tuin, terras, gratis WiFi en wijn-van-het-huis ter kennismaking. Spabehandelingen zijn mogelijk.

Kamers
Alle lodges hebben een ruime badkamers met bad en douche en een terras met ligstoelen. Verder een open haard, koffie- en theefaciliteiten en een zithoek met een bank en 2 fauteuils. Van het kussenmenu kunt u kiezen uit diverse soorten kussens.

Bel of mail mij terug