070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Nkonzi Camp

Het kleine en intieme Nkonzi Camp ligt diep in het hart van South Luangwa National Park. Vanaf het moment dat je uit je tent loopt, ben je op safari in een van Afrika's mooiste natuurbestemmingen en omringd door ongerepte grasvlaktes en eeuwenoude bossen. Dit is een van de minst bekende maar meest bijzondere gebieden om wild te spotten in de South Luangwa. De comfortabele tenten zijn voorzien van eigen open luchtbadkamers. De maaltijden worden geserveerd in de open lucht. Niet zelden ziet u het wild passeren vanaf uw tent of tijdens de maaltijd.

Faciliteiten
De wandelsafari's beginnen en eindigen in het kamp, ​​terwijl de gamedrives naar het noorden, oosten, zuiden of westen kunnen rijden, daar waar het wild wordt verwacht . Aangezien Nkonzi 45 op minuten rijden van de belangrijkste gate ligt, zult u hier regelmatig het gevoel hebben South Luangwe voor uzelf te hebben.

Tenten
De authentieke inloop-safaritenten bieden de perfecte combinatie van natuurbeleving en uitstekend safari-comfort: elke tent heeft een eigen badkamer in de openlucht, houten bedden met wit katoenen beddengoed, canvas safarizitplaatsen en zonne-verlichting.
 

Bel of mail mij terug