070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Lion Camp

Gedurende tien jaar was Lion Camp een top safari-bestemming in South Luangwa. Op dit moment wordt  de lodge echter compleet vernieuwd. De opening wordt verwacht in mei 2018. Lion Camp biedt dan nog meer comfort maar blijft een plek voor rust en ruimte – ongekend dichtbij de natuur en het wild, nog sfeervoller, mooier en comfortabeler dan het ‘oude’ Lion Camp, omdat ze verder weg ligt van de gates dan de andere lodges. Het 'wildlife' gevoel wordt versterkt door de afwezigheid van hekken. Olifanten, nijlpaarden en onder meer bushbucks lopen niet zelden vrij over het terrein van de lodge.

Faciliteiten
Het nieuwe Lion Camp is gebouwd met unieke, duurzame materialen (Rhinowood). Het restaurant in de nieuwe boma, de bar, lounge en terras vormen het hart van de lodge. Wat blijft zijn de game drives door dit uitgestrekte en rustige gebied, waar vrijwel altijd veel wild verblijft. Je hebt game drives en game drives – die in South Luangwa horen tot de beste in Afrika. In Lion Camp kunt u zelf kiezen of u een safari met de auto of een 'walking safari' wilt maken: de walking safari's zijn hier zo'n beetje uitgevonden, en brengen een totale andere beleving, (nog) dichter bij de natuur en met meer focus de vegegatie. Tussendoor de safari's door geniet u van het ontbijt (na de ochtend game drive) en lunch, en van het zwembad en de wellness voorzieningen,– en bereidt u zich voor op de volgende safari, die telkens weer anders is.

Kamers
De grote kamers en suites liggen wat verder van elkaar en bieden zo nog meer privacy. De kamers hebben canvaswanden en rieten daken en een eigen terras. Er wordt gebruik gemaakt van zonneenergie en door een specifieke waterfiltersysteem komt er – met aangenaamde grote druk - uit de douches opmerkelijk helder water.
 

Bel of mail mij terug