070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Cedar Grove Mansion Inn

Cedar Grove Mansion Inn is een grote Bed & Breakfast in Vicksburg, Mississippi en wordt consequent tot beste B&B van Vicksburg gekozen. Het hotel ligt in het hart van ruim 2 hectare grote weelderige tuin. De B&B is zeer klassiek ingericht, met veelal meubels die door de oorspronkelijke eigenaar voor het huis zijn laten maken. Vicksburg heeft een belangrijke rol gespeelde in Amerikaanse Burgeroorlog en veel herinnert daar ook aan. In de buurt zijn veel klassieke mansions en plantages te vinden die het bezoeken waard zijn.

Faciliteiten
Cedar Grove Mansion Inn beschikt over een zwembad, tuin, dakterras en bar. Daarnaast biedt de B&B een “Chocolate and Sherry service”, waarmee u ‘s avonds verrast wordt met een lekker chocolaatje en een glas lokale sherry. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd.

Kamers
Alle kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, TV, koffiezetapparaat, zitgelegenheid en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over gratis toiletartikelen, bad en een haardroger. Sommige kamers bieden uitzicht op de tuin.

Bel of mail mij terug