070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Tullich House B&B

Het Tullich House ligt te midden van het prachtige Speyside, diep in de hoofdstad van de malt-whisky. Een elegante Georgische villa uit de 19e eeuw met luxe accommodatie en een warm welkom. Kom en ervaar de betovering van deze afgelegen Schotse omgeving. Tullich House B&B wordt omgeven door groen in het hart van Speyside en is een architectonisch meesterwerk in overeenstemming met de welbespraakte stijl van William Robertson. Het werd speciaal gebouwd als een traditionele Schotse boerderij met privétuinen in 1832 in een charmant hoekje van Speyside en het blijft grotendeels onveranderd.

Faciliteiten
Elke ochtend wordt een gratis ontbijt aangeboden, waarbij de eigenares al het eten zelf versbereid. Janis maakt haar eigen yoghurt, jam en marmelade, muesli, andere ontbijtgranen en ook ontbijtbrood. Er bestaat ook de keuze voor een vegetarisch Schots ontbijt. Verder is er gratis WiFi een tuin en u kunt gratis parkeren op het terrein. De bed & breakfast biedt ook hulp bij excursies/ tickets.

Kamers
Deze knusse B&B beschikt over 2 kamers. In deze kamers vindt u een privé badkamer met designer-toilet artikelen, haardroger, douche, strijkijzer/strijkplank, elektrische ketel, handdoeken, flat-panel tv, verwarming en een koffie/thee zetapparaat. Dagelijks wordt uw kamer schoon gemaakt.

Bel of mail mij terug