070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Thainstone House

Thainstone House is een bijzonder mooi hotel gelegen in Inverurie, in de buurt van Aberdeen. Het huis dateert uit de 18e eeuw en heeft een rijke historie als zowel een groot privéhuis als een geliefd kenmerk van Aberdeenshire. Thainstone House ligt in het hart van Aberdeenshire, te midden van 44 hectare bos en park. Thainstone house heeft ook een geweldige ligging voor treinverbindingen van en naar het stadscentrum van Aberdeen en de luchthaven.  

Faciliteiten
Deze luxe accommodatie beschikt over gratis parkeergelegenheid. Verder beschikt Thainstone House over een binnenzwembad, een gym, een sauna en stoomkamer, spelletjeskamer, een restaurant, een fax en kopieerservice, een lounge, bar, familiekamer, schoonheidsbehandelingen en de accommodatie is hond vriendelijk.

Kamers
Thainstone House heeft 48 stijlvolle kamers in het hotel, die alleen via de trap te bereiken zijn vanuit onze bovenste galerij en wenteltrap. Er is een overdekte toegang tot de Thainstone Leisure Club via de onderste galerij, ideaal voor mensen die een spa behandeling willen en in een badjas in de club willen ronddwalen. In de kamers vindt u WiFi, flatscreen-tv, een welkomstdrankje van thee of koffie met een koekje, haardroger en strijkfaciliteiten, een bureau met stoelen en een en-suite badkamer.

 

Bel of mail mij terug