070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Lubnaig Guest House

Het sprookjesachtige Lubnaig Guest House is gelegen in Loch Lomond en het nationale park Trossachs wat op loopafstand is van het centrum van Callander. Callander is een populaire bestemming voor toeristen die het Loch Lomond & The Trossachs National Park verkennen en 'Rob Roy Country', die onder hoge, beboste rotsen ligt. De strategische ligging van Lubnaig Guest House is een waar paradijs voor de natuurliefhebbers. Er zijn een aantal populaire wandelingen in de omgeving voor bezoekers om te verkennen. De prachtige Bracklinn-watervallen en de rivier de Keltie hebben generaties lang mensen gefascineerd, de westelijke voetpaden en fietspaden volgen de oude route van Callander naar Oban, en vanaf de top van Callander Crags zijn er spectaculaire weidse uitzichten over de stad Callander en verder naar Stirling en de Forth Estuary.

Faciliteiten
Lubnaig Guest House biedt gratis parkeergelegenheid aan direct buiten het pension en het ontbijt wordt dagelijks op bestelling klaargemaakt. Lubnaig Guest House heeft daarnaast een bar met een gezellige lounge. Verder is er op 5 minuten lopen van het pension een divers aantal restaurants waar u s’ avonds kunt dineren of s’ middags kunt lunchen. Lubnaig Guest House heeft sinds kort een nieuw tuinrestaurant voor hun gasten waar u heerlijk kunt eten in de prachtige tuin.

Kamers
Lubnaig Guest house heeft onlangs al zijn kamers gerenoveerd en zorgvuldig ingericht met behoud van de victoriaanse sfeer. De kamers hebben een en-suite badkamer met luxe toiletartikelen en de bedden zijn opgemaakt met linnen uit Egypte voor een comfortabele nachtrust.

Bel of mail mij terug