070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Cringletie House

Het Cringletie House is een idyllisch en romantisch kasteel in de prachtige provincie Scottish Borders in Schotland. Het hotel ligt in het plaatsje Eddleston bij Peebles en ligt op ca 30 minuten ten zuiden van Edinburgh. Het is een goede eerste – of laatste stop voor wie de ferry van IJmuiden naar Newcastle neemt. Onderweg tussen Newcastle en dit hotel kunt u de Hadrian Wall bezoeken. In de omgeving van het hotel zijn eveneens diverse abdijen te bezoeken alsmede het huis van Sir Walter Scott in Abbotsford. Of u bezoekt de whisky distilleerderij van Glenkinchie. De omgeving van het hotel is bosrijk en er kan op diverse banen golf gespeeld worden.

Faciliteiten
U vindt er een 24/7 receptie, kluis, lift, loungebar, restaurant, bibliotheek, Spa, wifi-internet, tuin met gratis en eigen parkeergelegenheid. Het hotel voelt als een warme jas met mooie kamers en brandende open haarden (in het seizoen). Niet alleen prettig voor een goed boek met een glas whisky of port maar ook voor een goed gesprek.

Kamers
Het hotel heeft 14 kamers en stamt uit 1861. Sinds 1966 is het al een hotel. De kamers hebben een smaakvolle inrichting en beschikken over een telefoon, TV, wifi-internet, koffie- en theefaciliteiten. Badkamer met douche/bad en toilet, badjassen, slippers, broekenpers en haardroger.

Bel of mail mij terug