070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Creagan Guest House

Creagan Guest House is een traditioneel 19e-eeuws stenen huis gelegen in het centrum van Ullapool. Ullapool ligt in de noordwestelijke hooglanden van Schotland. De regio is een van de laatste ongerepte natuurlijke omgevingen in Europa die geweldig is voor het zien van dieren in het wild en verkennen. Het gebied rond Loch Broom heeft al duizenden jaren oude nederzettingen en overblijfselen van Pictische forten, die zijn nog steeds te zien aan de kust. De naam Ullapool is afgeleid van de Vikin-nederzetting die hier bestond en bood een veilige haven voor boten die langs de kust ruilden (en vochten!). Het moderne dorp Ullapool werd in 1788 gesticht als een haringpaal door de British Fisheries Society

Faciliteiten
De 3- sterren accommodatie biedt toegang tot een businesscentrum. Creagan Guest House beschikt over een tuin en een gast tv-lounge met houtkachel en supersnelle WiFi en biedt gastkaarten voor gratis toegang tot het Ullapool Leisure Centre en het zwembad. De eigenaars bieden ook hulp bij uitstapjes/tickets en staan u graag te woord. Creagan Guest House is een rookvrije accommodatie.

Kamers
De accommodatie bestaat uit 4 slaapkamers. Kamer 1 heeft een kingsize tweepersoonsbed en een en-suite bad op pootjes. Kamer 2 heeft een super kingsize bed met een eigen douche. Kamer 3 is een tweepersoonskamer met een eigen badkamer met een douche. Kamer 4 is een standaard tweepersoonskamer met een kleine slaapbank geschikt voor 1 kind, een eigen badkamer met douche naast de slaapkamer. Huisdieren zijn alleen op verzoek toegestaan.

 

Bel of mail mij terug