070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Castle Walk B&B

Stirling Castle Walk Bed & Breakfast biedt 7 kamers met karakter op een schitterende locatie in het hart van het kasteel van Stirling. Het pension, gebouwd in de historische stadsmuren van Stirling, ligt op korte loopafstand van trein- en busstations, restaurants en bars en in de buurt van een breed scala aan activiteiten, waaronder: fiets- en wandelroutes, Highland-games, erfgoedlocaties, battle memorials, statige huizen, iconische golfbanen en zalmrijke rivieren.
Stirling Castle zelf is een geliefde attractie met gidsen in historische outfits met luiten, zwaarden, bedpannen en een indrukwekkende Lego-recreatie van het kasteel van Stirling in een vervlogen tijdperk. Het heeft een rijke geschiedenis en is de thuisbasis geweest van een rij van koningen, koninginnen en belangrijke historische figuren van James VI en Mary Queen of Scots tot Bonnie Prince Charlie, William Wallace en Oliver Cromwell.

Faciliteiten
Deze B&B beschikt over een bagage winkel, gratis internet toegang in openbare ruimtes, strijkfaciliteiten, gratis parkeergelegenheid en een aparte ruimte om de fiets op slot te zetten.  

Kamers
Alle kamers bij Castle Walk B&B hebben comfortabele bedden, met hoogwaardige pocketvering matrassen ontworpen voor maximaal comfort. Vers gewassen linnengoed en hypoallergene kussens en beddengoed voor een heerlijke nachtrust. Ook vindt u zachte handdoeken en kleine Schotse lekkernijen, thee en koffie faciliteiten, kleurentelevisie en een bureau uw kamer.

Bel of mail mij terug