070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Carberry Tower Mansion House & Estate

In dit statige kasteel treed je in de voetsporen van de Britse koninklijke familie en overnacht je op koninklijke wijze. Het viersterrenhotel ligt  op een schitterend landgoed van ruim 14 hectare net buiten Edinburgh in de streek East Lothian. Vanuit alle kamers is er een fraai op de met bomen omzoomde oprijlanen, de grote vijvers en intens groene grasvelden. De eerste steen van het kasteel werd gelegd in 1480 en sindsdien is het bezocht door koningen, koninginnen, prinsen, prinsessen en andere adellijke lieden. Het echtpaar dat het hotel nu uitbaat, houdt de 'koninklijke' waarden van weleer, zoals uitmuntendheid, overvloed en bevalligheid hoog in het vaandel en zorgt er met hun voor Schotland zo kenmerkende gastvrijheid voor dat klanten komen als gasten en vertrekken als vrienden.

Faciliteiten
Carberry Tower Mansion House & Estate viel vele malen in de prijzen. Het restaurant wordt geroemd vanwege de uitstekende keuken. Parkeren is gratis, net zoals de wifi, die te ontvangen is in het hele hotel. Buiten is er een open haard, een picknickplaats, zonneterras, barbacuevoorzieningen, een ruim terras en mooie tuinen. Voorzieningen voor gehandicapten zijn eveneens aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan, kinderen wel. Binnen is een klassieke bibliotheek, een biljart, een gebedsruimte, een muziekkamer, een gedeelde televisie- en loungeruimte, een bagageopslag, een fax- en kopieerservice, de receptie is 24 uur bemand, de vergader- en feestzaal is te huren en er is roomservice. Naar elke verdieping gaat een lift. Ontbijt op de kamer is op aanvraag mogelijk. Voor vermaak voor jong en oud zijn bordspellen aanwezig. Roken is in het hele gebouw niet toegestaan. Kranten zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Kamers
Carberry Tower beschikt over 30 en-suite kamers, waaronder royal suites, grandé suites, de turret suite, executive rooms, classic rooms en een accesible room voor mindervaliden. Alle kamers zijn uiterst comfortabel en elegant ingericht, verschillen in grootte en hebben een kluisje voor waardevolle spullen en bieden koffie- en theefaciliteiten met koffie en thee van Brodie's of Edinburgh. Vanuit elke ruimte is er een wijds uitzicht over het omringende landschap, in elke kamer is een zitje aanwezig, een televisie, toiletartikelen van The White Company of London, een haardroger en badjas en slippers.

Bel of mail mij terug