070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Buchanan Arms Hotel

Het Buchanan Arms Hotel is een voormalige koeriersherberg en blinkt uit in karakter en comfort, terwijl het over goede en moderne faciliteiten beschikt, zoals een health & fitnessclub, zwembad,spa, sauna, jacuzzi en squashbanen. Het Buchanan Arms Hotel ligt in Drymen, een pittoresk dorp dat een beschermd gebied is. Het bevindt zich dicht bij het romantische en glorieuze Loch Lomond en het Trossachs National Park, de ideale plek om tot jezelf te komen in de Schotse natuur. Het bruisende centrum van Glasgow ligt op slechts 30 minuten rijden en kan voor afwisseling zorgen met de vredige natuur. Het hotel heeft ruime, comfortabele kamers allemaal anders ingericht en uitzicht op groene landschappen en het dorp.

Faciliteiten
24- uurs receptie, lobby, bar, restaurant, lounge, lift, health &fitnessclub, binnenzwembad, spa, sauna, jacuzzi, squashbanen, Wasserij, internetverbinding, ruime parkeergelegenheid.

Kamers
De kamers beschikken over een telefoon, thee- en koffiefaciliteit, verwarming,televisie, broekenpers, draadloze internetverbinding en roomservice. De badkamers zijn ingericht met toilet, bad, douche en haardroger.

Bel of mail mij terug