070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

The Wishing Tree

Gelegen aan de rand van Khon Kaen, is het Wishing Tree Resort een ideale uitvalsbasis om Khon Kaen te ondekken. Het hotel ca 10 km ten zuiden van dit plaatsje. Het hotel is ontworpen met veel regionale kenmerken en heeft prachtig uitzicht over de rivier, De Chi. Het hotel ontleent zijn naam aan een typische boom die veel in deze omgeving groeit, de Cassia Bakeriana hetgeen betekent “geeft steun en gaat verval tegen”.
Faciliteiten
Het hotel beschikt over zowel binnen en buitenruimtes, een ontspannen en gezellige openlucht lounge bar/restaurant en een terras met bankjes, omringd door de tuin. Buiten terras met uitzicht over de rivier de Chi, een zwembad, een jacuzzi, fitness en gratis WIFI. Verder is er een spa met 4 behandelkamers.
Kamers
Alle 48 kamers en villa's zijn ontworpen met veel regionale kenmerken. De kamers zijn ruim met hoge plafonds en afgewerkt met hout en glazen wanden. De kamers en villa's bieden een geweldig uitzicht over de rivier, het zwembad of aangelegde tuinen en op de veranda van de kamers staat een zogenaamde love-seat. U kunt kiezen uit een Deluxe room, een villa (75 m2) of een pool villa (95 m2).

 

Bel of mail mij terug