070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Hintok Camp Resort

Hin Tok River Camp is een luxe tentenkamp in safaristijl, waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht over de rijstvelden en de rivier Kwai. De tenten zijn gebouwd op houten vlonders op een klif en zijn van alle gemakken voorzien. Hintok River Camp is gelegen op één van de meest spectaculaire plekken bij River Kwai. De plaats waar nu het hotel ligt, maakte onderdeel uit van het basiskamp van de Japanse militaire bezetters tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Faciliteiten
Er is een natuurlijke waterbron op het terrein, die een klein maar fijn natuurlijk 'zwembad' vult dat over de rivier uitkijkt. Ook vindt u er een restaurant en cocktailbar, midden in het groen. Er zijn mountainbikes te huur, en kano's en er is de mogelijkheid om te gaan raften. Ook is er dakterras, barbecueroosters, een tuin en een parkeerplaats.
Kamers
Er zijn 22 bungalowtenten op een houten platform, met elk een eigen veranda, toilet en badkamer. Ze hebben alle airconditioning, een ventilator, koelkast, een minibar en warm water in de open douche. De verlichting komt van sfeervolle kerosinelampen. Er is een tweepersoonsbed of twee losse bedden en er zijn luie stoelen op de veranda.

Bel of mail mij terug