070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Tarangire Treetops

Op de route van de jaarlijkse olifantenmigratie bevindt Tarangire Treetops zich als enige accommodatie in een meer dan 300 km2 groot privé reservaat dat grenst aan het Tarangire National Park. Treetops ligt midden in een landschap van glooiende en met baobab bezaaide heuvels. Onze verhoogde "treehouse" -suites bevinden bieden geweldig uitzicht op de naastgelegen baobab- en marula-bomen, waardoor gasten Tarangire Treetops een avontuurlijk en exotisch gevoel krijgen.
Tarangire National Park wordt doorsneden door de Tarangire-rivier die in het droge seizoen een bron van leven wordt voor een overvloed aan dieren, waaronder duizenden olifanten. De weelderige moeraslanden zijn de thuisbasis van een van de grootste populaties broedvogels..

Faciliteiten
De ruime en rustige eetzaal, de receptie en de lounge bieden uitzicht op het zwembad en een waterput met een constante stroom van drinkende wilde dieren. Eigen safari’s naar Tarangire National Park, zowel met open safariwagens als wandelsafari’s.

Kamers
Er zijn twintig suites, elk 65 vierkante meter met een eigen balkon, en rijkelijk ingericht. Natuurlijke materialen worden gemengd met de hedendaagse Afrikaaanse inrichting en bieden gasten een unieke en memorabele safari-ervaring te bieden.

Bel of mail mij terug