070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Reef and Beach Resort – Zanzibar

Het Reef & Beach Resort ligt in het zuiden van Zanzibar aan een wit zandstrand en heeft tevens een zwembad. Er is een lange steiger, die diep de Indische Oceaan insteekt met daarop een lounge en een bar (Jetty bar) en comfortabele ligstoelen voor een perfecte relaxte dag. Er is een gezellige beach bar en een Spa & Fitness faciliteit. Stone Town ligt op 60 km afstand (evenals de luchthaven), Jozani Forest op30 km. U kunt in het hotel desgewenst een auto huren. Standaard kamers en suites bevinden zich in een drie verdiepingen tellend hoofdgebouw en hebben een balkon of terras, daarnaast zijn er bungalows en een vier persoons villa voor families (met een tweepersoons- en stapelbed).

Verblijf is hier inclusief alle maaltijden.

Faciliteiten
Restaurant, zwembad, terras, tuin, strand, wellness faciliteiten met diverse soorten massages, fitness, gratis WifI. Duik- en snorkelmogelijkheden, fietsverhuur.

Kamers
Ruime kamers in het hoofdgebouw en losstaande bungalows, alle ingericht in Zanzibar stijl. Minibar, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning. badkamer met douche.

Bel of mail mij terug