070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Summerfield Resort & Botanical Garden – Swaziland

Geurende bloemen, varens en weelderige palmen en verfrissende beekjes omringen u in het Summerfield Luxury Resort en botanical garden in Swaziland. Middenin deze botanische tuin laat u zich verwennen in dit kleine maar exclusieve 5-sterren boetiek hotel, waar tuinen maar ook het zicht op de verderop gelegen bergen een toonaangevende rol spelen. U lunt er prima eten en bezienswaardigheden, zoals diverse natuurparken, liggen op korte afstand.

Faciliteiten
Het resort biedt een fine dining restaurant, een pool bar, bistro. The Grand Paviljon is ideaal om een apértief of de lunch te gebruiken. Bij het zwembad vindt u rust en voldoende plekken om samen te kunnen genieten van stilte en de omgeving.

Kamers
De ruime kamers zijn sfeervol ingericht met stijlvolle klassieke accenten. Vanuit elke kamer heeft u uitzicht over de botanische tuin. Privacy, luxe en intimiteit gaan hier hand in hand. Sommige kamers hebben een aparte kleedkamer, verder zitjes, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, een terras. De luxe badkamers hebben een bad en aparte douche.

Bel of mail mij terug