070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Villa Jerez

Dit mooie, statige hotel ligt het centrum van Jerez de la Frontera. De entree met haar indrukwekkende palmbomen maakt direct een stijlvolle indruk. Het zoutwaterzwembad geeft een bijzondere toevoeging aan het geheel. Hotel Villa Jerez is een luxueus herenhuis, omringd door 4000 m2 tuin. Het hotel ligt op 100 meter afstand van het plein "Plaza del Caballo".

Faciliteiten
De elegante bar is omringd door tuinen. Hier kunt u lekker ontspannen met een drankje. Het restaurant "Las Yucas" biedt regionale, nationale en internationale gerechten, waarvan u binnen of op de patio kunt genieten, evenals van heerlijke tapas en een glas sherry of sangria bij het zwembad.
Het is mogelijk om ter plaatse een massage op de kamer te reserveren of gebruik te maken van de kapper of schoonheidssalon. Bovendien beschikt het hotel over een zout waterbad, fitnessruimte, thermisch bad, Schotse douche.

Kamers
De in totaal 18 kamers zijn elk op een unieke manier ingericht, rekening houdend met de traditie van een typisch Spaans herenhuis. Alle kamers hebben uitzicht op de tuin of het zwembad en recreatiegebied. Alle kamers zijn voorzien van airco en centrale verwarming, hydromassage bad, haardroger, rechtstreekse telefoonverbinding, satelliettelevisie, kluisje, minibar en Internet aansluiting.

Bel of mail mij terug