070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Petit Palace Arana

Hotel Petit Palace Arana is het oudste hotel van Bilbao. Het gebouw dateert van de 19e eeuw en is in 2002 volledig gerenoveerd. Het hotel ligt in het centrum van Bilbao aan de rand van de oude wijk, tegenover het Arriaga Theater en vlakbij de rivier van Bilbao met zijn eeuwenouden bruggen. Bezoek de kathedralen met gotische bouwstijl en het museum van de Baskische kunst. Een deel van Camino de Santiago pelgrimsroute loopt door de stad. De kamers van Petit Palace Arana zijn modern ingericht en sommige beschikken over een balkon.

Faciliteiten
Het hotel heeft een 24-uursreceptie, lift, kluisje, bagageopslag, wifi, lounge met TV, airconditioning en verwarming. Het hotel biedt een ontbijtbuffet op de zolder. U kunt gratis gebruik maken van de fietsen van het hotel.

Kamers
De kamers van het hotel zijn na de renovatie in 2002 modern ingericht. Elke badkamer heeft een hydromassage douche. De kamer zijn ook voorzien van airconditioning, minibar, TV, telefoon en kluis (groot genoeg voor een laptop). De superior kamers beschikken ook over iPod docking station, computer met gratis internet.

Bel of mail mij terug