070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Park hotel San Jorge & Spa

Ligging – ligging – ligging en “wat een uitzicht”

Het Park Hotel San Jorge ligt aan de kust met een buitengewoon uitzicht en biedt u een unieke ervaring in het hart van de Catalaanse Costa Brava. Geniet van een onvergetelijk verblijf in een superior 4-sterrenhotel in Playa de Aro, omgeven door pijnbomen en kristalhelder water, en met directe toegang tot de baaien Belladona en Cap Roig.

Er zijn 2 restaurants (in de zomermaanden zelfs 3) en er is bij de pool een bar met drankjes en snacks.
Restaurant La Mar
La Mar Restaurant is een geweldige optie om goed te eten in een sfeervolle omgeving. Aan de kwaliteit van de keuken en service wordt toegevoegd het spectaculaire uitzicht op de zee. Het heeft een breed gastronomisch aanbod dat profiteert van de hoge kwaliteit van de grondstof van het gebied en seizoensgebonden producten, om traditionele gerechten te bereiden met een modern tintje en recepten aangepast aan de hedendaagse smaak.

De Brava Tapas Bar opent door grote ramen naar het uitzicht op het terras en het zwembad. U kunt ook genieten van al het aanbod op ons terras waar u een aperitief, een informele lunch of diner kunt hebben, de zachte zeebries en het ontspannende geruis van de zee kunt voelen. De Brava Tapas Bar staat de hele dag tot uw beschikking met snacks, tapas en drankjes.

 

Bel of mail mij terug