070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Parador de Tortosa

Parador de Tortosa is een hoog gelegen, eeuwenoud fort en heeft een klassiek interieur met Arabische motieven, koninklijke en Christelijke details en houten balken Het restaurant heeft grote Gotische ramen wat de historische sfeer benadrukt. De ****-Parador, 'Castillo de la Zuda' (kasteel met de waterput), ligt achter de bergketen de Beceite, in de vruchtbare vlaktes van de rivier de Ebro, in het hoger gelegen gedeelte van de stad Tortosa. In de stad staat nog de 14e eeuwse markthal, waar in die tijd de graanprijs voor het hele Westelijke Middellandse Zeegebied werd vastgesteld.  Ook een wandeling door de oude Joodse wijk is de moeite waard. De historische kamers met klassieke meubels en de meeste met schitterend uitzich, zijn voorzien van modern comfort.

Faciliteiten
Het hotel heeft een receptie, bar, lift, airconditioning, winkeltje en onbewaakte parkeerplaatsen. In de mooie tuin is een zwembad. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant met gothische ramen, waardoor u een prachtig uitzicht heeft, serveert men gerechten uit de streek, bv paling in saus, rijstgerechten, een soort bouillabaisse en 'Pastisets' ( krokante koekjes met vruchtenmoes en poedersuiker).

Kamers
De historische kamers met klassieke meubels en de meeste met schitterend uitzicht zijn voorzien van alle moderne comfort zoals telefoon, TV(Canal+, satellietkanalen), kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamer heeft bad of douche en toilet.

Bel of mail mij terug