070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Parador de Santo Domingo de la Calzada

Parador de Santo Domingo de la Calzada (12e eeuw) ligt in Plaza del Santo, het historische centrum van de stad. De parador ligt naast de beroemde kathedraal, waarin een kip en een haan worden gehouden. In de stad vindt u veel geschiedenis. Zo kunt u naast de kathedraal, het historische hostel van de pelgrims en het Cisteriche convent bezoeken. Het gebouw heeft een koninklijke en elegegante stijl met statige lounges en een portiek vol gotische bogen en bewerkte plafonds. Het restaurant serveert lokale gerechten zoals gevulde pepers, kabeljauw in Rioja stijl en gemixte Ribera groenteschalen. Natuurlijk in combinatie met de excellente wijnen van La Rioja.

Faciliteiten
24-Uurs receptie, lobby, bar, restaurant, sauna, jacuzzi en een fitnessruimte. Onder het hotel is een parkeergerage met beperkte plaatsen en betaald parkeren.

Kamers
De parador beschikt over 61 kamers. Allen zijn ruim van oppervlakte en bieden uitzicht op het historische plein. U vindt er een telefoon, TV, minibar en kluis. De volledig ingerichte badkamers hebben een bad of douche, toilet en wastafel. Er zijn 7 tweepersoonskamers, 52 kamers met 2 losse bedden en 2 kamers met zitkamer gedeelte.

Bel of mail mij terug