070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Parador de La Seu d’Urgell

Parador de La Seu d'Urgell  is een voormalig klooster in de Pyreneeën. De lichte en aantrekkelijk ingerichte kamers vormen een groot contrast met de rest van interieur dat eeuwenoude details bevat gerelateerd aan het vroegere klooster. Het zwembad, solarium en de aantrekkelijke kamers maken van dit hotel een goede keus als accommodatie en als startpunt om de adembenemende omgeving van de Catalaanse Pyreneeën te ontdekken. De parador ligt naast de Romaanse kathedraal van La Seo D'Urgell in het historische gedeelte van de stad.

Faciliteiten
Uitstekend restaurant serveert gerechten waaronder warme salade met eend en kaas, gegrilde slak en groente. Tevens is er een lift, winkel, vergaderzaal, mogelijkheid voor golf op ca 6 km afstand.

Kamers
De kamers zijn onderverdeeld in 6 eenpersoonskamers, 60 tweepersoonskamers met losse bedden, 12 tweepersoonskamers met tweepersoonsbedden en 1 kamer met slaapbank. De lichte en smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van alle moderne comfort waaronder telefoon, verwarming, air conditioning, televisie, canal plus, internetaansluiting, satelliet tv, kluisje, muziek en minibar.

Bel of mail mij terug