070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Parador de Cruz de Tejeda

Het hotel is prachtig gelegen op een hoogte van 1560 meter boven de zeespiegel op het kruispunt van de oude koninklijke (wandel)paden. Het dankt zijn naam aan een kruis uit 1690 dat bij de entree van het hotel staat. Door zijn ligging in het hart van Gran Canaria kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht en de mooie omgeving. Het Tamabada Pine Forest ligt direct naast de parador. Wanneer u in deze parador verblijft kunt u het nabij-gelegen plaatsje Tejeda bezoeken. Hier bevinden zich het Abraham Cárdenes Sculpture Museum, het Anthropology Museum, het Medicinal Plant Centre, the King’s Caves of Roque Noble en Roque Bentayga. De meeste kamers bieden een indrukwekkend uitzicht op de grote krater van Caldera, gevormd is door vulkanische activiteit en geslepen door het water van de oceaan.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, een ruimte voor bagage-opslag, een self-service restaurant, roomservice, een openlucht bar, een lounge met twee open haarden, een feestzaal, strijkservice, gratis internet toegang in de gemeenschappelijke delen, een zwembad, een spa, een fitnessruimte, een tuin en parkeergelegenheid.

Kamers
De meeste kamers hebben een prachtig uitzicht op de grote krater van Caldera, welke gevormd is door vulkanische activiteit en geslepen is door het water van de oceaan. (Interieur) De kamers beschikken over een minibar, TV, telefoon, kluisje en gratis internet toegang, De badkamer beschikt over een douche en/of bad, wc en haardroger.

Bel of mail mij terug