070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Parador de Cardona

Deze parador is ondergebracht in een 9e eeuws kasteel, waarvan de toren zelfs dateert uit de 2e eeuw. Deze ****Parador, 'Duques de Cardona', heeft dan ook een historische ambiance en prachtige kamers waarvan verschillende met fraai uitzicht over de omgevinbg. De Parador ligt op de top van een heuvel en biedt een adembenemend uitzicht over de vruchtbare vlaktes van de rivier de Cardoner en de stad. Vanaf de Parador is de Romeinse brug te zien die over de rivier is gebouwd. Deze brug werd vroeger gebruikt door pelgrims. Op een heldere dag is het mogelijk om 50 km de verte in te kijken naar de heuvels waar het Monserrat klooster staat.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een receptie, lobby, bar, lift, winkeltje, fitnessruimte, sauna, tuin en airconditioning. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant worden Catalaanse gerechten geserveerd waaronder wilde champignons en een verscheidenheid aan worstjes waaronder 'Butifarra con mongetes' (Catalaanse worstjes met witte bonen).

Kamers
De kamers hebben veelal hemelbedden en een prachtig uitzicht. Alle kamers hebben telefoon, TV, (Canal+ en satellietkanalen), minibar en kluisje. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.

Bel of mail mij terug