070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Parador de Calahorra

Deze parador ligt in het centrale park van de stad Calahorra, aan de hoofdstraat die loopt naar het historische centrum. Calahorra is een plaatsje op de vlakte van de rivier de Ebro, die stroomt van oost naar west, door het wijngebied Rioja, De gevel van het hotel is opgetrokken in een bijzondere, rode baksteen. De moderne, ruime kamers zijn voorzien van prachtige motieven, sommige religieus maar altijd Middeleeuws en gedecoreerd in aardekleur. Deze vormt een fraai contrast met de tuin vol gekleurde bloemen en planten. De kathedraal van Calahorra stamt uit de Romeinse tijd en is zeker een bezoek waard. In de omgeving kunt u talrijke wijnhuizen wijn proeven (bijv. in Logroño) en u kunt ook het wijnmuseum van Briones bezoeken.

Faciliteiten
Het hotel heeft een receptie, lobby, bar, lift, winkeltje, airconditioning en tuin met speeltuin. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant serveert men veel verse producten uit de streek evenals specialiteiten zoals 'pochas' (witte boontjes), karbonade met paprika en als dessert een peer of perzik gedrenkt in Riojawijn. Het gebouw is toegankelijk voor mindervaliden.

Kamers
De moderne, ruime kamers zijn voorzien van prachtige motieven, sommige religieus maar altijd Middeleeuws en gedecoreerd in aardekleur wat een prachtig contrast geeft met de tuin vol gekleurde bloemen en planten. Alle kamers hebben telefoon, TV, Canal+en satellietkanalen, internetaansluiting, minibar en kluisje. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.

Bel of mail mij terug