070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Parador de Arcos de la Frontera

De ***Parador ligt prachtig op het centrale plein van Arcos, dichtbij de indrukwekkende kerk van Santa Maria, het hertogelijk kasteel uit de 15e eeuw en het stadhuis uit 1634 en biedt een adembenemend uitzicht over het omringende Andalusische landschap en de rivier de Guadalete, die onderlangs het plaatsje stroomt. Er zijn kamers met en zonder terras; de kamers: met terras hebben een prachtig uitzicht over het Andalusische landschap. Het rijden door de smalle straatjes van Arcos vereist enig geduld en stuurmanskunst; Arcos is niet geschikt om met grote auto's (BMW-5, Audi A6, Mercedes 300 etc.) doorheen te rijden vanwege de nauwe passages. Het plaatsje behoort tot de 'Pueblos Blancos' (de witte dorpjes) van Andalusië en ligt in het gebied van Guadalete.

Faciliteiten
Het hotel heeft een receptie, lobby, bar, lift, winkeltje, airconditioning en een openbare parkeergelegenheid op het pleintje vóór de Parador. Het restaurant serveert streekgerechten zoals 'Urta roteña' (vis met groenten) of 'Rabo de toro' (ossenstaart met groenten in wijn gestoofd). Het hotel ligt in het centrum van Arcos waardoor u 's avonds het centrum in kunt gaan voor een avondwandeling en een drankje op een terras.

Kamers
Er zijn kamers met en zonder terras; de kamers met terras hebben een prachtig uitzicht over het Andalusische landschap. Alle kamers hebben telefoon, TV, Canal+, satellietkanalen, kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.

Bel of mail mij terug