070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Palacio de Santa Inés

Het Palacio de Santa Ines ligt in de wijk Albayzin die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO prijkt. Het is de oude Moorse wijk van Granada en ligt op een heuvel, recht tegenover het Alhambra. Vanaf het dak van het hotel heeft u een mooi uitzicht op het Alhambra. Het is een gezellige wijk met smalle straatjes waardoor de hitte minder door kan dringen en in de omgeving bevinden zich talrijke barretjes en restaurants. De afstand naar het Alhambra bedraagt ca 20 minuten te voet.

Het hotel bestaat uit twee Mudejar-bouwwerken uit de 16e eeuw. Bij binnenkomst valt direct uw oog op de rijk versierde patio met o.a. een fontein, beschilderde tegels en originele schilderijen uit de Renaissance. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm en ’s middags wordt er koffie en thee geserveerd. Voor frisdranken en snacks staat een automaat ter beschikking van de klanten.

Alle kamers zijn voorzien van een minibar, kluisje en een badkamer met haardroger en toiletartikelen. In het hotel is gratis wifi voor de gasten. Er is een aantal superior kamers die uitzicht hebben op het Alhambra.

Bel of mail mij terug