070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Palacio de Garvey

Het Palacio de Garvey is een prachtig designhotel, dat het midden houdt tussen een hotel en een expositie van designmeubelen. Het Garvey paleis, gebouwd in 1850, was vroeger een grote residentie van de Garvey familie. Tegenwoordig is dit spectaculaire monument fantastisch gerestaureerd en omgetoverd tot een luxueuze hotel met behoud van de 19e eeuwse neoklassieke architectonische stijl.

Dit exclusieve 19e eeuwse paleis is gelegen in het hart van het historisch centrum van Jerez de la Frontera, bij het Rafael Rivero plein en vlakbij de Larga straat. Designslaapkamers hebben oa  een badkamer met twee wastafels, bad met jacuzzi, toilet en bidet, haardroger, tweede telefoon en badjassen. Qua ligging een feest. Jerez de la Frontera: Jerez is een barokstad, er staan vele mooie stadspaleizen en interessante oude kerken.

Faciliteiten
Receptie met zitjes, patio met loungemeubelen, bar/restaurantje, valet parking (ca € 11,- p.d.). Achter het hotel is een binnenplaatsje met tuinmeubelen.

Kamers
Smaakvolle en moderne design inrichting. Halletje met toegang tot de badkamer. Slaapkamer met 2 losse bedden of een tweepersoonsbed, telefoon, flatscreen-TV met audioset, klein bureau, airconditioning, minibar (gratis softdrinks, bier en sherry), internetaansluiting (gratis), kluisje (ca. € 3,- p.d.). Badkamer met twee wastafels, bad met jacuzzi, toilet en bidet, haardroger, tweede telefoon, badjassen.

Bel of mail mij terug