070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Monasterio de San Miguel

Prachtig oud klooster uit de 18de eeuw met een adembenemend uitzicht op de Baai van Cádiz.  In 1989 werd het omgebouwd tot hotel. Het Monasterio de San Miguel is gelegen in het stadscentrum, naast de bekende Ribera del Marisco. Sinds zijn oorsprong als hotel, is Hotel Monasterio het epicentrum van het zakelijk en sociale leven van de Baai van Cádiz geworden. Het beste van zijn uitgebreide culinaire selectie wordt in restaurant "Las Bóvedas" aangeboden en geprezen door de belangrijkste gastronomische critici.

Faciliteiten
TV kamer, 24 uur roomservice, een tropische, welhaast "botanische" tuin, zwembad, het café Las Capuchinas en de terras-solarium, dat niet voor niets "Uitkijkpunt van de Baai" genoemd wordt.  In het restaurant "Las Bóvedas", kunt u uitstekende gerechten van traditionele keuken nuttigen.

Kamers
Het hotel bestaat uit 165 kamers onderverdeeld in 8 eenpersoonskamers, 133 tweepersoonskamers, 15 Junior Suites en 9 Suites, voorzien van alle comfort zoals digitale TV zenders y internationale zenders, Wi-Fi sisteem, minibar en airconditioning.

Bel of mail mij terug