070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Molino del Arco

Hotel Molino del Arco is een luxe hotel dat in 2004 is geopend. Het hotel is gevestigd in een landgoed uit de 18e eeuw en heeft 16 luxe hotelkamers die zijn ingericht in de stijl van de huizen van Ronda. In hotel is een café, bar en een elegant à la carte restaurant. Het landgoed waarin Hotel Molino del Arco is gevestigd fungeerde 200 jaar lang als boerderij. In deze boerderij werd volgens traditionele methoden olijfolie geperst. Het landgoed ligt nabij Ronda, één van de oudste steden van Spanje, beroemd vanwege de enorme kloof die de stad doorsnijdt.

Faciliteiten
Hotel Molino del Arco beschikt over een 24-uurs receptie, lobby, café, bar, restaurant en lift. Verder is er een sauna en whirlpool en kunt u genieten van een uitgebreide massage. De mediterrane tuin bestaat uit twee zwembaden, een kinderbad en een terras. In het restaurant wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd. De lunch en het diner kunnen à la carte of als menu gekozen worden. Het hotel biedt een wasservice en roomservice aan.

Kamers
De luxe 2-persoonskamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, telefoon, satelliet/kabel TV, internetaansluiting en minibar. Alle kamers hebben een volledig ingerichte badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

Bel of mail mij terug