070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Mas Bosch 1526

Boutique Hotel in het hart van l'Empordà
Geniet van de ontspannen, discrete en intieme sfeer midden in de natuur, in het hart van Empordà.
Duik in de geschiedenis van deze versterkte boerderij uit de zestiende eeuw, gerenoveerd tot een boetiekhotel en laat je meeslepen door de natuur. Verwen uzelf in de Spa, proef de beste wijnen in combinatie met uitstekende Km0-producten en ontdek de nieuwe trends in architectuur.

Het restaurant is een aanrader. Bijna alles wat u hier eet zijn Km0 producten. Dat wil zeggen van lokale leveranciers uit de directe omgeving van het hotel. Het gaat om leveranciers uit de regio die seizoensgebonden producten en inheemse variëteiten van onze mediterrane omgeving aan bieden.

In Hotel Mas Bosch 1526 zijn er twee bars, de Terrace Bar en de Wine Bar.
In de Terrace Bar en Wine Bar bieden wij een menu van aperitieven, evenals frisdranken, cocktails, wijnen, champagne en sterke drank.

BODEGA
Bij Hotel Mas Bosch 1526 hebben ze een aangeboren passie voor wijncultuur en in deze ruimte keren ze terug naar onze oorsprong als wijnboer.
In de wijnbar vindt u de beste wijnen van de nationale omgeving en de beste wijnen en cava's met DO Empordà, evenals frisdranken, cocktails, champagne en sterke drank.

Het hele jaar geopend, behalve in de zomermaanden, wanneer de terrassen van Hotel Mas Bosch 1526 weer helemaal in de belangstelling staan.

Tegen betaling is er een Spa. De spa van het Hotel Mas Bosch 1526 is een rustige en intieme plek, met een maximale capaciteit voor 4 personen. Het bestaat uit een therapeutisch zwembad, met jetpools aan elke kant, voor nek en nek, en ook onderwaterstralen, voor lenden, benen en voeten. U vindt er ook een Finse sauna en hamam. De wellnessruimte is afgelegen en kijkt uit op een Zen-tuin, zodat de bezoeker zich kan loskoppelen en kan genieten van deze hydrotherapie.

Bel of mail mij terug