070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Las Casas del Rey de Baeza

Hotel Las Casas del Rey de Baeza is een prima hotel met designinrichting. Het ligt aan een pleintje, in het Barrio de Santa Cruz, het historische centrum van de stad, op ca. 500 meter van de winkels en op ca. 1 km van de Kathedraal van Sevilla.. Er hangt hier een huiselijke sfeer met een unieke uitstraling. De ruime tweepersoonskamers hebben twee bedden of een tweepersoonsbed. Dit gebouw is in de 14e eeuw door Ferdinand de 3de geschonken aan koning Rey de Baeza als dank voor zijn bijdrage aan de strijd tegen de Moren. Het hotel is in 1998 omgevormd tot hotel. Sevilla: Deze kleurrijke stad, gekenmerkt door haar vrolijke en hartelijke bevolking, is het gehele jaar door het decor voor uiteenlopende evenementen en festiviteiten, van religieuze, waaronder de Semana Santa, tot folkloristische, waarbij de liefde voor muziek en dans én het straatleven centraal staan.

Faciliteiten
Receptie, patio met zitjes, zithoek met open haard, gratis internet-PC, bibliotheek, tweede zithoek met kaarttafel, 2 liften, parkeergarage (ca. € 15 p.d.), ontbijtrestaurant met kleine lunch en avondmenukaart. Op het dak bevindt zich een zwembad (open van mei tot september, afhankelijk van het weer) met ligbedden. Roomservice.

Kamers
Ruime 2-persoonskamers met 2 losse bedden of een 2-persoonsbed, telefoon, TV, DVD-speler (uitleen van DVD's en CD's aan de receptie), een bureau met internetaansluiting, een kluisje, airconditioning, minibar. Badkamer met bad, wc, bidet, haardroger, badjassen met slippers.

Bel of mail mij terug