070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

La Galería

Hotel La Galería is gevestigd in een negentiende-eeuws Frans gebouw. La Galería is gelegen aan het Ondarreta strand en heeft hierdoor een geweldig uitzicht over de La Concha baai. Verder is het vriendelijke personeel bereid om alle toeristische informatie te verschaffen over de omgeving en u kunt zelfs bij het personeel terecht voor het huren van een fiets. Het centrum van San Sebastián bevindt zich binnen handbereik en Irun is op een 23 kilomter afstand ook makkelijk aan te rijden. De wijk Antiguo is de ideale plek voor een wandeling over het strand en over de promenades.

Faciliteiten
Gratis parkeergelegenheid. Fietsverhuur op aanvraag. In het hotel is een cafetaria aanwezig. 24-uur receptie aanwezig. Wasserij en stomerij.

Kamers
Het speciale aan dit hotel is de unieke kamers die het hotel te bieden heeft, elke kamer is door een verschillende schilder ingericht en geschilderd. Geïnspireerd door onder andere Renoir, Picasso, Dalí, Miró en Regoyos krijgt elke kamer een eigen stijl met verschillend meubilair en verschillende kunstwerken. Verder is er in elke kamer airconditioning, gratis WiFi, een flatscreen-tv, een minibar en een eigen badkamer aanwezig.

Bel of mail mij terug