070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Hacienda el Santiscal

Leuk kleinschalig hotel met een eigenaresse die er alles aan doet om het haar gasten naar de zin te maken. 'Ik ben een dag chagrijnig als een klant zijn verblijf hier met minder dan een rapportcijfer 8 beoordeelt'.  Het hotel is hoger gelegen, op slechts 5 km van Arcos de la Frontera, en kijkt uit over de rivier de Guadalete waarin de vorige eeuw ter hoogte van Arcos een stuwdam in is gelegd. Als gevolg hiervan heeft zich voor het hotel een meer gevormd met een natuurreservaat waar talrijke vogels (o.a. de visarend) in waden en broeden. Arcos de la Frontera is en door de Romeinen gesticht wit dorpje en het vormt de westelijke entree tot deze streek. De wegen vanuit deze spectaculair op een rots gelegen plaats waaieren alle kanten uit. Rijden in de smalle slingerstraten van Arcos de la Frontera vraagt om een goede rijvaardigheid; neem dus liever de tijd om te voet naar het hoofdplein te klimmen.

Faciliteiten
Receptie, ontbijtruimte, zitkamer met open haard, barretje, tuin met zwembad (geopend van mei tot september, afhankelijk van het weer), ruime parkeergelegenheid, roomservice.

Kamers
Slaapkamer met twee losse bedden of een tweepersoonsbed, telefoon, geen TV maar op verzoek wordt er één neergezet, bureau, airconditioning. Badkamer met bad, toilet, bidet en haardroger.

Bel of mail mij terug