070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

El Lagar de Isilla

El Lagar de Isilla is een hotel wat anders is dan anders! Het is namelijk gelegen in de gelijknamige wijnmakerij.
Het nieuwe Boutique The Lagar de Isilla Hotel is onlangs geopend op 14 augustus 2013, heeft momenteel 21 kamers allemaal thematisch en voor verschillende gelegenheden.
Het Boutique Hotel El Lagar de Isilla is gebouwd met behoud van de filosofie waarin de boerderij zich bevond, met koloniale en traditionele architectuur, met respect voor de constructieve typologieën waarin het zich bevindt. Het herstellen en onderhouden van een deel van de meest zichtbare elementen, waardoor de charme van zijn oorsprong, van "Posada" op de Camino Real, gebruikt door pelgrims, opnieuw wordt bevestigd
Het hotel richt zich speciaal op wijnliefhebbers en beschikt over een interieur met wijnthema, zoals tafels van wijnvaten.
De bar en het restaurant La Casona de la Vid, completeert het gastronomische aanbod, aangeboden door El Lagar de Isilla en la Vid. De grote tonvormige bar laat je ruimte om de wijnen, tapas, porties, stokbrood en hamburgers te proeven die er zijn.

Alle kamers en suites zijn voorzien van verwarming, houten vloeren en een zithoek met een bank. Elke kamer heeft een kluisje, een minibar, een flatscreen-tv en dvd-speler. De badkamers zijn voorzien van een haardroger en gratis toiletartikelen. De suites hebben ook een balkon en een bubbelbad.

Het restaurant van de accommodatie serveert traditionele Spaanse gerechten.
Het hotel ligt in het dorpje La Vid, aan de oevers van de rivier de Duero, op 18 km van Aranda de Duero, de hoofdstad van de Ribera del Duero-wijnregio.

Bel of mail mij terug