070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Edificio Santiago

Edificio Santiago ligt in het commerciële en culturele hart van de stad. De 35 appartementen zijn ruim (50 tot 75 vierkante meter) en fraai ingericht met een uitstekende keuken, woon-/eetkamer en een slaapkamer met Hydromassage douche. Ze zijn echter ook ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan de privacy en ruimte van een appartement, maar wel gebruik willen kunnen maken van de service en faciliteiten van een hotel: het complext beschikt over een café-restaurant, El Rincón de Bilbao, waar u kunt genieten van een vast menu of á la carte diner. Edificio Santiago ligt op slechts 10 minuten van het Guggenheim museum, de oude wijk en het Museo de Bellas Artes.

Faciliteiten
Receptie (24-uurs), Lift, Lobby (met televisie), koffiebar of café, Restaurant, 24-uurs fitnessclub, dakterras. Privé parkeren, gratis WiFi aanwezig in de hele accommodatie.

Kamers
Edificio Santiago beschikt over 35 zelfstandige appartementen. Deze appartementen zijn van alle gemakken voorzien, doorgaans varieert de grootte tussen 50 en 75 meter in oppervlakte. De appartementen zijn ruim en fraai ingericht met een uistekende keuken, woon-/eetkamer en een slaapkamer met Hydromassage douche. De appartementen zijn geluidsarm. In de keuken vindt men een koelkast, fornuis, magnetron en vaatwasser. Verder is er airconditioning, een kluis, telefoon en plasmatelevisie.

Bel of mail mij terug