070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Cortijo las Piñas

Cortijo las Piñas is een kleinschalige en landelijk gelegen accommodatie in Tarifa, dichtbij de Costa de la Luz. Het hotel is een traditioneel Andalusische boerderij met een rustieke inrichting. Cortijo las Piñas heeft een bevoorrechte locatie tussen het strand en de bergen, waardoor het klimaat er ideaal is. Playa de Valdevaqueros ligt op minder dan een kilometer afstand. In de omgeving van de cortijo liggen verschillende, prachtige natuurgebieden, waaronder het nationaal park Los Alcornocales. De kleinschaligheid biedt een zeer persoonlijk en vriendelijk verblijf.

Faciliteiten
De cortijo heeft een ontbijtzaal, waar iedere ochtend lekker ontbeten kan worden. Het terrein heeft schitterende, omliggende tuinen. Hier geniet u van het Andalusische buitenleven en de rust en stilte van de natuur. Ook vindt u hier het buitenzwembad, die het gehele jaar geopend is, met een aantal ligstoelen. In de kleine bar zijn verkoelende drankjes te verkrijgen tijdens een hete dag. Verder biedt het hotel gratis Wi-Fi en gratis parkeergelegenheid voor haar gasten.

Kamers
De kamers hebben een sfeervolle inrichting met traditioneel meubilair. De kamers hebben ieder een eigen, ruime badkamer. Ze zijn voorzien van een klein keukentje met de essentiële instrumenten. Overigens beschikt u in uw kamer over gratis Wi-Fi en de kamer wordt dagelijks schoongemaakt.

Bel of mail mij terug