070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Cortijo Bravo – Velez

De architectuur van Hotel Cortijo Bravo doet denken aan een charmant 19e-eeuws Andalusisch huisje, die gelegen is middenin een prachtige, natuurlijke omgeving. Rust, stilte en ontspanning staan centraal bij dit hotel. De ligging is dan ook ideaal, gezien u vanuit de rustige omgeving binnen een kwartier rijden in Vélez-Málaga bent en binnen 20 minuten bij het strand van Torre del Mar. Binnen treft u een sfeervolle inrichting, waarbij veel gebruik is gemaakt van authentieke elementen. Vanuit het hotel is een prachtig uitzicht over de omgeving te zien.

Faciliteiten
In de ochtend geniet u van het ontbijtbuffet in het restaurant. Het is overigens ook mogelijk om te ontbijten op uw kamer. ’s Avonds worden hier verfijnde gerechten geserveerd uit de traditioneel Andalusische keuken. Het restaurant heeft een terras, waarvandaan u de zonsondergang kunt bewonderen onder het genot van uw diner. Hoewel de accommodatie dicht bij de Costa del Sol ligt, is het ook mogelijk om heerlijk te ontspannen en een duik te nemen in het zwembad. Overige faciliteiten van het hotel zijn gratis Wi-Fi en gratis parkeergelegenheid.

Kamers
Iedere kamer heeft als het ware een unieke persoonlijkheid. Ze hebben allemaal een balkon of terras, zodat u ook vanuit uw kamer kunt genieten van de mooie omgeving. De kamers beschikken over een eigen badkamer, een flatscreen-tv, airconditioning en gratis Wi-Fi.

 

Bel of mail mij terug