070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Ardea Purpurea

Het gebouw waarin hotel Ardea Purpurea is gevestigd, is gebaseerd op traditionele moeras huisjes die in het gebied bekent staan als ‘Chozas Marismeñas.’ Het gebied waar het hotel ligt bestaat uit 9- hectare boerderij met een groot recreatiegebied, een prachtig meer, centraal gebouw met restaurant, receptie een grote tuin en een eigen parkeerplaats. Bij het hoofdgebouw horen drie bungalows die in het bos staan. De bungalows zijn geschikt voor 4-6 personen. Het hotel ligt in het hart van het nationale park Doñana en op 35 km van Sevilla. In de omgeving zijn veel outdoor activiteiten mogelijk. El Rocio ligt op z’n 18 km en de kust op 30 km.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een buitenzwembad met zonneterras, receptie, restaurant, bar, tuin, gratis parkeer mogelijkheid, kluisje, verwarming, airconditioning en gratis wifi.

Kamers
De kamers van Ardea Purpurea zijn voorzien van tv, dvd-en cd-speler, gratis wifi en airconditioning. De kamers hebben een eigen terras met prachtig uitzicht over het meer en bos. Badkamer met doche en of bad. De bungalows hebben een open keuken met woonkamer en zijn voorzien van airconditioning, kluisje, verwarming, eigen ingang, bank, tv, dvd-en cd-speler, telefoon, koelkast, magnetron, vaatwasser, koffie en theevoorzieningen.

Bel of mail mij terug