070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Tulloch Castle Hotel

Tulloch Castle dateert uit de 12e eeuw, toen de Bains en later de Clan Davidson aanspraak maakten op zijn landerijen. Net als de levendige geschiedenis is het lot van het kasteel vele malen veranderd. Nu staat het als een prachtig hotel, met een klaar welkom voor vakantiegangers en zakenreizigers.

Het kasteel heeft veel van zijn historische kenmerken behouden, waaronder de 250 jaar oude grote zaal met lambrisering en zorgvuldig gerestaureerde originele open haarden en plafonds. Vroeger konden alleen de Laird of de Chief of the Clan genieten van een ontspannen verblijf in een Schots hooglandkasteel. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Tegenwoordig heeft Tulloch Castle 22 goed ingerichte eigen badkamers Slaapkamers, elk met hun eigen unieke karakter en charme. Gasten worden hartelijk welkom geheten en kunnen een prachtige gastvrijheid, een comfortabele omgeving en uitstekend eten verwachten.

Het Turrets Restaurant van het Tulloch Castle Hotel serveert alleen de beste Highland-producten, vers bereid door onze chef-koks tot overheerlijke gerechten. Gasten kunnen dan naar de Green Lady Bar of de receptielounge gaan (waar vaak een knapperend haardvuur is) om de avond af te sluiten met een fijne Schotse mout. Het is de perfecte manier om de dag af te sluiten.

Gerenoveerde tweepersoonskamers zijn uniek in vorm en design met originele historische kenmerken en moderne gemakken van een 3-sterren hotel. Alle kamers hebben een eigen badkamer, koffie- en theefaciliteiten en uitzicht over het omliggende platteland. Er is gratis wifi beschikbaar.

Bel of mail mij terug