070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

The Inn at Loch Tummel

The Inn at Loch Tummel is een traditionele maar stijlvolle herberg net buiten het pittoreske stadje Pitlochry in Perthshire.
Gelegen op slechts drie mijl van het historische Queen's View, een van de beroemdste uitkijkpunten van Schotland, biedt de Inn een adembenemend panoramisch uitzicht over Loch Tummel.
De herberg zelf houdt hongerige voorbijgangers gevoed en gedrenkt sinds het begin van de 1800e eeuw, toen het werd gebouwd als koetshuis. Oorspronkelijk twee gebouwen, is het sindsdien samengevoegd en is het het gebouw dat je vandaag de dag ziet.

The Inn is de perfecte uitvalsbasis om het hart van Perthshire te verkennen.
Heuvelwandelen in de bossen (spotten met de ongrijpbare visarend), naar het meer uitdagende Schiehallion, dat ten westen van de Inn opdoemt.
Als u wilt winkelen, kunt u een korte reis maken naar de meest prestigieuze winkel van Schotland - House of Bruar.

Onze knusse kamer heeft de mooie open haard voor die kille winteravonden, terwijl onze bibliotheek op de eerste verdieping een prachtig uitzicht biedt over Loch Tummel.

We hebben ook ons terras aan de zijkant van het gebouw met hetzelfde prachtige uitzicht over het meer. We hebben de bloemperken rond het terras omgetoverd tot onze kruidentuin, met ook wat nieuwe fruitbomen. Geniet dus niet alleen van het uitzicht, maar ook van de heerlijke aroma’s.

 

Bel of mail mij terug