070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

St. Magnus Bay

St. Magnus Bay hotel is gelegen in kleine dorpje Hillswick, aan de kust van de Atlantische Oceaan, in het hart van de Shetland. Deze accommodatie werd ooit bezocht door dichter W.H. Auden en toneelschrijver Christopher Isherwood om inspiratie op te doen in de prachtige, rustige omgeving. U kunt ook uitstekend wandelen in deze natuur. Het hotel wordt gerund door een familie en worden door gasten altijd omschreven als vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Wat ze hier zelf over zegen is dat gasten aankomen als vreemdelingen maar vertrekken als vrienden.

St. Magnus Bay hotel heeft een gezellige eetzaal waar u met een adembenemend uitzicht kan genieten van het uitstekende à-la-cartemenu. Het hotel heeft een Wi-Fi netwerk waar gasten gratis gebruik van kunnen maken en er is mogelijkheid om gratis te parkeren bij de accommodatie. Elke ochtend wordt er een Iers/Engels ontbijt geserveerd met vegetarische en glutenvrije opties. Vanuit de accommodatie worden wildlife tours met gids door Shetland georganiseerd.

Alle kamers van St. Magnus Bay hotel zijn voorzien van een televisie, koffie- en thee benodigdheden en een eigen badkamer met toiletartikelen. Het Wi-Fi netwerk van de accommodatie is ook op de kamers te gebruiken. Er is ook room service beschikbaar.

Bel of mail mij terug