070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Murrayfield

Weggestopt in een van de gezellige hoekjes van Edinburgh, is The Murrayfield Hotel een stijlvol 4-sterren toevluchtsoord. Of u de hoofdstad nu bezoekt voor zaken, vakantie of een gezinsuitje, wij hebben de perfecte plek om naar huis te bellen. Gelegen op slechts een paar minuten afstand van de dierentuin van Edinburgh en tegenover het nationale Murrayfield Stadium, waar regelmatig grote live sportevenementen en muziekconcerten worden gehouden.
We zijn dicht bij alle belangrijke vervoersverbindingen, met Edinburgh Haymarket op slechts een paar minuten afstand en toegang tot het stadscentrum met de tram. Als u aankomt op de luchthaven van Edinburgh, rijden er regelmatig bussen naar ons en we profiteren zelfs van gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Ons eigen restaurant is de perfecte plek om te ontspannen na een zware dag winkelen of sightseeing. Kom bij ons eten en geniet van een van onze Schotse klassiekers, de ideale begeleider van een perfect serve gin of een verwarmend glas rood.

The Bothy serveert luie brunches en gezellige diners bij kaarslicht en is trots op het serveren van verse producten uit heel Schotland. Doe mee en geniet van seizoensgebonden Schotse producten en klassieke favorieten die vers op bestelling worden bereid.

Als u op zoek bent naar een plek om te genieten van de Schotse zon, hoeft u niet verder te zoeken. Onze biertuin is het hele jaar door geopend en is de perfecte plek om buiten te dineren of een drankje te drinken. We laten goed opgevoede honden toe in de tuin en bar.

Ga met ons mee voor een drankje 's avonds laat en geniet van een klein slokje Schotse whisky. Als whisky niet jouw ding is, hebben we een uitgebreide lijst met gin perfect serves en huiscocktails.

Bel of mail mij terug